четвер, 26 січня 2017 р.



Ансамбль "Барви України" КВНЗ КОР "Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва" став учасником II Всеукраїнського фестивалю "Студентська коляда". Захід відбувся за організації Київського інституту бізнесу і права, Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ та за підтримки Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ. У програмі фестивалю прозвучали виступи солістів, вокальних ансамблів та студентських музичних гуртів, виступи хореографічних та театральних колективів. Студенти зібралися з усієї України. Було багато колективі із Західної України. Та хоча ми є православними християнами, а, наприклад, учасники зі Львова - грекокатолики, цього дня нас об'днала віра у Божого Сина та любов до ближнього. І ніякої різниці між собою ми не відчули, бо маємо єдину мету - мирну та соборну Україну.
Перед візитом до інституту всі учасники побували на загальному молебні пам'яті Героїв Небесної Сотні на Майдані.
На початку свята колядники отримали благословення від посла Ватикану Клаудио Гіджеротті. Далі розпочалося справжнє одухотворене дійство. Хоча всі колективи мали одну й ту ж тему виступу, але номери у всіх відрізнялися креативнісю і творчим підходом. Кожен колектив тримав на собі зацікавлений погляд до виходу зі сцени. Учасники з розумінням і повагою ставилися один до одного.
Родзинкою вечора стала святкова вечеря під відкритим небом. Різдвяна кутя, смачний куліш, весела коляда, щире спілкування - і все це переплетене зимовими іграми та розвагами.
Голова студради Андрій Міцай отримав нагороду за участь у фестивалі з рук ректора Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ протоієрея, ліцензіата пасторального богослов'я Петра Жука.







Немає коментарів:

Дописати коментар