пʼятницю, 2 грудня 2016 р.


2 грудня ансамбль бандуристів "Барви України" дарував тело і щирість своїх сердець людям старшого покоління у Ржищівському геріартричному пансіонаті.  Ми приїхали  зі своїм концертом.  Лунали  сольні пісні юнаків та дівчат, гуморески. Андрія Міцая, бабусі й дідусі, зачаровані його артистичністю,  викликали на біс. Доля цих людей і так нелегка, тому ми хотіли , хоча б на годинку, перенести їх у молоді роки, щоб вони пригадали свої найкращі роки життя, і зрозуміли, що воно продовжується. Треба затамувати подих і...  йти далі.

Зустріч закінчилася виступом капели "Барви України".

Ми вдячні за теплий прийом і щирі оплески.





ЩЕ РАЗ ПРО СНІД
Тренінг під такою назвою зібрав студентів I-IV курсів на підтриму акції "16 днів проти насильства". Молодь протягом зустрічі пригадала поняття "ВІЛ-інфекція", "СНІД", шляхи їх поширення та способи і засоби профілактики". 
 Цікавинкою заходу була розповідь про Фреді Меркюрі, Пахріка Уайта,Рудольфа Нурієва - відомих, успішних, багатих людей, яких, на жаль, здолав СНІД. 

Наприкінці зустрічі студенти створили художні замальовки «Як ВІЛ-інфекція не передається» та пам’ятку «10 основних фактів, які молодь мас знати про ВІЛ, СНІД».



                               

КОНКУРС НА КРАЩУ КІМНАТУ
відбувся у гуртожитку коледжу з 15 по 28 листопада. Змагання проходило в три етапи: 
1. Чистота - чистотайд.
2. Релаксаційний куточок.
3. Наш оберіг.

Перемогу у конкурсі здобула кімната 
Катерини Мельник та Юлії Сіненко.

II місце отримали

 Марина Негреба, Віра Бабенко, Марія 
Трохименко.

Почесне III місце дісталося Лесі Дячук та Ірині Декіерт











 



Немає коментарів:

Дописати коментар